Dier Medisch Plan

spui

Het Dier Medisch Plan is een abonnement op preventieve zorg met hoge korting.

Het Dier Medisch Plan is bedoeld om de kosten van preventieve zorg in de hand te houden. Dat bereiken we door een jaarpakket samen te stellen. Hierin zit de preventieve zorg voor 1 jaar. Daardoor kunnen we een aantrekkelijke korting aanbieden. De betaling gebeurd bovendien gespreid dus geen hoge kosten in een keer, maar verspreid over het jaar.

Het plan is opgebouwd uit twee soorten, basic care en premium care. Het verschil is de uitgebreidheid van het pakket. In het plan zitten de jaarlijks entingen, de wormen en vlooienmiddelen. Daarnaast een extra consult bij een arts, een urineonderzoek en een controleconsult. Afhankelijk van het pakket ook nog korting op bijvoorbeeld gebitsbehandeling, castratie / sterilisatie. Ook de fysiotherapie en trimsalon geven korting.

In het premium pakket zit bovendien ook een dagopname. Tijdens deze dag wordt uw dier volledig nagekeken. Onderzoek van bloed en eventueel urine, uitgebreide controle bij arts, trimster, fysiotherapeute en indien nodig diƫtiste. Door deze zeer uitgebreide check komen er vaak problemen aan het licht. Het op tijd opsporen van klachten kan vaak ernstige problemen voorkomen of de kwaliteit van het leven enorm verhogen.

Vraag in onze kliniek naar de folder en aanmeldformulier. Hier staan ook de tarieven in vermeld.

Dier Medisch CentrumDier Medisch Plan