Geen categorie

Coronamaatregelen

No comments

Op al onze locaties staan wij klaar volgens de nieuwste maatregelen; Helpt u mee om het voor iedereen veilig te houden?
1. Er mag slechts 1 begeleider per dier mee naar binnen. De anderen dienen buiten of in de auto te wachten.2. Wij verzoeken u dringend om een mondkapje te dragen3. Wast u uw handen bij binnenkomst?4. Volg de aanwijzingen van ons personeel; soms vragen ze u bij drukte een andere uitgang te nemen dan waardoor u bent binnengekomen.5. Houdt altijd de 1,5 m afstand in acht. Uitzondering kan soms gemaakt worden bij het onderzoeken van uw dier. 6. Alleen bij het afscheid nemen van uw dier gelden er uitzonderingsregels. Neem hiervoor contact op met de kliniek.
Wij danken u namens het hele team voor het samenwerken aan de veiligheid van ons, van u en zorgen graag voor de gezondheid van uw dier. Ook als dat wat meer moeite van ons en van u vraagt!

Dier Medisch CentrumCoronamaatregelen

Update Corona

No comments

Vanaf vandaag is het weer mogelijk om alle behandelingen uit te voeren. Dat betekent dat u weer gewoon afspraken kunt maken voor vaccinaties, er is geen prioriteitenlijst meer nodig. We vragen u wel om de aanwijzingen van ons team op te volgen. We werken graag veilig voor u maar ook voor ons. Dat betekent dat

  • we meer tijd inplannen voor afspraken
  • dat u handen dient te wassen bij binnenkomst
  • dat u gevraagd wordt om met gepaste afstand plaats te nemen in onze ruime wachtkamer
  • dat per consult maar 1 begeleider mee naar binnen mag
  • dat u afstand dient te houden in de spreekkamer (1,5m)
  • dat u gevraagd wordt met afstand te wachten bij de balie om medicatie in ontvangst te nemen

We hopen dat iedereen ook begrip heeft voor de misschien langere wachttijd. We werken graag veilig voor u en uw dier.

Dier Medisch CentrumUpdate Corona

Ruimere openingstijden in Hellevoetsluis, zaterdags tot 17:00 uur.

No comments

De kliniek in Hellevoetsluis is voortaan in het weekend nog langer open. Dat heeft een paar grote voordelen. Het is nu mogelijk om ook op zaterdagmiddag langs te komen voor het ophalen van medicijnen of van voeding. Daarnaast is de patienten-zorg verbeterd omdat er nu nog langer personeel aanwezig is voor de dieren die bij in de opnameruimte moeten herstellen. Ook het bezoek-uur voor die patiënten is nu uitgebreid.

Dier Medisch CentrumRuimere openingstijden in Hellevoetsluis, zaterdags tot 17:00 uur.

Winkelen in Brielle…..

No comments

‘Onze winkel met dierbenodigdheden hier aan de Lijnbaan is al een tijdje open, maar over een paar weken gaat ook onze praktijk helemaal van start.’, vertelt dierenarts Paul. ‘Ja, we zitten hier op de plek waar Knuffel en Co vroeger zat en zijn zoals je ziet lekker druk met de laatste voorbereidingen’, vult dierenartsassistente Marijke lachend aan (links op de foto). Paul: ‘We zitten hier samen met een trimster [Manon, niet op de foto] en dat is heel erg handig. Omdat we een groot winkelassortiment hebben kunnen we bijvoorbeeld gezamenlijk kijken naar de vacht en de gezondheid van het dier en zo goed advies geven over wat het dier bijvoorbeeld qua voeding nodig heeft.’

Wij heten Paul, Marijke en Manon en eventuele andere medewerkers van het Dier Medisch Centrum van harte welkom in Brielle en wensen ze heel veel plezier én succes! 

Nieuwsgierig? De winkel is open van maandag t/m vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur en op zaterdagen tussen 10.00 en 13.00 uur.

Dier Medisch CentrumWinkelen in Brielle…..

De verbouwing in Brielle

No comments

De verbouwing is begonnen! Achterin de dierenwinkel Knuffel en Co komt een nieuwe dierenkliniek. De ruimte is leeggemaakt en inmiddels gevuld met allerhande bouwmaterialen. De eerste muren zijn al geplaatst. We houden u op de hoogte van de vorderingen. In de tussentijd zijn aan de voorkant alle schappen natuurlijk gevuld. En niet alleen met het oude assortiment maar ook alle producten van de dierenarts zijn er al verkrijgbaar. Denk dan aan een breed assortiment middelen tegen wormen, vlooien en teken maar ook aan voeding. De dieetvoedingslijn van Royal Canin is er verkrijgbaar. En ook hier zijn de prijzen van die lijn veel lager dan vroeger. Het DMC zit met de tarieven van dieetvoeding op internet-niveau. Dat betekent zeer aantrekkelijke tarieven terwijl je gewoon in onze winkel en klinieken kan ophalen. Met uiteraard de bijbehorende deskundigheid van de medewerkers van DMC!

Dier Medisch CentrumDe verbouwing in Brielle

Nieuw: WhatsApp in de kliniek!

No comments

Vanaf 1 januari is het mogelijk om te appen met onze kliniek. Het telefoonnummer is het gewone nummer 0181-337749.

Via dit nummer kunt u vragen stellen aan onze paraveterinairen en wordt u indien uw dier in onze kliniek verblijft met korte berichten op de hoogte gehouden.

De app-telefoon staat aan tijdens openingstijden van 8:00-20:00. De contacten via de app worden beantwoord tussen 10:00 en 12:00 en tussen 14:00 en 16:00. Indien u denkt dat het beter is om dezelfde dag nog langs te komen, dan kunt u beter even bellen voor overleg en het maken van een afspraak.

Dier Medisch CentrumNieuw: WhatsApp in de kliniek!

Gewijzigde openingstijden ivm kerst en oud en nieuwjaar

No comments

In verband met de feestdagen zijn de klinieken van Dier Medisch Centrum gesloten op eerste en tweede kerstdag. Op oudejaarsdag sluiten de klinieken om 17:00. Nieuwjaarsdag zijn de klinieken gesloten.

Voor spoedgevallen zijn wij uiteraard weer altijd zelf bereikbaar. U kunt dan na afspraak terecht op de grote centrale kliniek in Hellevoetsluis aan de Vliet 1.

Dier Medisch CentrumGewijzigde openingstijden ivm kerst en oud en nieuwjaar

Dier Medisch Centrum Brielle in 2020!

No comments

Vanaf 1 januari zal dierenwinkel Knuffel en Co worden voortgezet door Dier Medisch Centrum. Het assortiment zal dan iets wijzigen en natuurlijk zullen alle producten die u van het Dier Medisch Centrum kent al verkrijgbaar zijn. Mochten er dingen uit het standaard-assortiment verdwijnen dan zullen we u helpen aan alternatieven of deze indien mogelijk alsnog op bestelling kunnen leveren.

In de loop van 2020 zal er achter in de winkel een kliniek gerealiseerd worden. Hier zullen de dierenartsen van Dier Medisch Centrum u van advies en medische zorg voor uw huisdier kunnen voorzien.

Wij hopen met deze stap de dierenwinkel voor Brielle te kunnen behouden en de service van Dier Medisch Centrum ook in Brielle te kunnen aanbieden.

We zien u graag vanaf 1 januari op de Lijnbaan in Brielle!!

Dier Medisch CentrumDier Medisch Centrum Brielle in 2020!

Gewijzigde openingstijden ivm Pinksteren

No comments

In verband met Pinksteren zijn de klinieken van Dier Medisch Centrum op zondag 9 en maandag 10 juni gesloten.

Vanaf dinsdag 11 juni zijn alle locaties weer geopend en zijn we u weer graag van dienst.

Voor spoedgevallen zijn we natuurlijk gewoon bereikbaar. Neemt u dan contact met ons op via de bekende nummers of 0181-337749

Dier Medisch CentrumGewijzigde openingstijden ivm Pinksteren