Latest news

Kerstkilos en de beste wensen!

No comments

Namens het hele team van Dier Medisch Centrum wil ik u en uw dier het allerbeste wensen voor 2018!
Ook in 2018 staan wij weer met ons hele team voor u klaar.

Over 2017:
Met een 24/7 beschikbaarheid in onze kliniek hebben we voor 2017 een goede start gemaakt met excellente beschikbaarheid.

De openingstijden op maar liefst 7 dagen in de week vonden gretig aftrek. Ook in 2018 staan we op zaterdag en zondag tussen 10:00 en 13:00 uur voor u klaar. Buiten die tijden kunt u na afspraak voor spoedgevallen terecht op de grote kliniek in Hellevoetsluis.

In 2017 hebben we de kliniek in Rockanje geopend. Ook die raakt steeds meer bekend als een kliniek waar de zorg en service op hoog niveau geleverd kan worden.

Ook in 2018 zullen we weer proberen zoveel mogelijk mee te denken met u als eigenaar. Brede zorg en aandacht, altijd dichtbij!

-Om nog meer service te kunnen bieden zullen we ons team zeer binnenkort gaan uitbreiden met een extra dierenarts. We zullen haar binnenkort aan u voorstellen.

-We denken ook aan de kerstkilo’s die er afgelopen kerst bij dieren (en wellicht ook bij u) zijn aangekomen.
We staan u graag bij in deze strijd!

Om die strijd ook betaalbaar te houden hebben we voor 2018 de prijzen van Satiety Support van Royal Canin verlaagd!
Tip: Wij kunnen zorgen voor de begeleiding bij het afslanken en de prijzen van deze voeding liggen op internetniveau. Desgewenst bezorgen we de voeding bij u thuis! Dat is weer typisch meedenken met de klant!

Honden en katten kunnen nu dus erg voordelig van hun overgewicht afkomen. Want simpelweg de portie halveren is voor mens en dier geen effectieve en allerminst leuke manier van afvallen. (Of gaf het bij u wel een fijn en verzadigd gevoel?)

In 2018 komen we met meer acties en plannen; we houden u op de hoogte!

Vindt u dit ook goede plannen? Like ons of deel dit bericht, dan breiden we sneller uit en kunnen we nog meer service bieden en meer acties als deze!

Dier Medisch CentrumKerstkilos en de beste wensen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *