Trim- | dier beauty salon

Trimsalon

Onze trimsalon is gevestigd in de grote kliniek in Hellevoetsluis. In de salon werken Iris en Heidi. Ze zijn beide ook paraveterinair. Dat betekent meer kennis en kunde van de vacht maar ook van huidproblemen! De ideale combinatie voor moeilijke vachten of een gevoelige huid!

Onze kliniek is Cat-friendly. Uiteraard zijn we dat in de trimsalon dus ook. 

Omdat de dames tegelijkertijd trimmen is het mogelijk om elkaar even te helpen bij patienten. Sommige kunnen niet zo lang staan en dan is het met een extra paar handen veel sneller klaar. 

Onder verdoving?
Het is zelden nodig om katten een roesje te geven voor een trimbeurt. Maar mocht het nodig zijn omdat het anders teveel stress geeft dan is het mogelijk. Door de aanwezigheid van dierenartsen en het feit dat de de trimsters ook para-veterinair zijn kan dit op een veilige manier plaats vinden. Het uitslapen kan dan in de comfortabele recoveryroom plaats vinden. Deze recovery’s zijn voorzien van vloerverwarming. 

In de trimsalon wordt gewerkt volgens de laatste inzichten. U kunt uiteraard in overleg met de trimsters bepalen hoe uw dier er weer piekfijn uit kan gaan zien.

De trimsters staan u graag te woord over de mogelijke behandelingen.

Meer informatie over Dier Medisch Centrum?

Wij beantwoorden graag uw vragen.
Vul hiervoor het formulier in.