Nieuws van het Dier Medisch Centrum

De verbouwing in Brielle

No comments

De verbouwing is begonnen! Achterin de dierenwinkel Knuffel en Co komt een nieuwe dierenkliniek. De ruimte is leeggemaakt en inmiddels gevuld met allerhande bouwmaterialen. De eerste muren zijn al geplaatst. We houden u op de hoogte van de vorderingen. In de tussentijd zijn aan de voorkant alle schappen natuurlijk gevuld. En niet alleen met het oude assortiment maar ook alle producten van de dierenarts zijn er al verkrijgbaar. Denk dan aan een breed assortiment middelen tegen wormen, vlooien en teken maar ook aan voeding. De dieetvoedingslijn van Royal Canin is er verkrijgbaar. En ook hier zijn de prijzen van die lijn veel lager dan vroeger. Het DMC zit met de tarieven van dieetvoeding op internet-niveau. Dat betekent zeer aantrekkelijke tarieven terwijl je gewoon in onze winkel en klinieken kan ophalen. Met uiteraard de bijbehorende deskundigheid van de medewerkers van DMC!

Dier Medisch CentrumDe verbouwing in Brielle

Nieuw: WhatsApp in de kliniek!

No comments

Vanaf 1 januari is het mogelijk om te appen met onze kliniek. Het telefoonnummer is het gewone nummer 0181-337749.

Via dit nummer kunt u vragen stellen aan onze paraveterinairen en wordt u indien uw dier in onze kliniek verblijft met korte berichten op de hoogte gehouden.

De app-telefoon staat aan tijdens openingstijden van 8:00-20:00. De contacten via de app worden beantwoord tussen 10:00 en 12:00 en tussen 14:00 en 16:00. Indien u denkt dat het beter is om dezelfde dag nog langs te komen, dan kunt u beter even bellen voor overleg en het maken van een afspraak.

Dier Medisch CentrumNieuw: WhatsApp in de kliniek!

Gewijzigde openingstijden ivm kerst en oud en nieuwjaar

No comments

In verband met de feestdagen zijn de klinieken van Dier Medisch Centrum gesloten op eerste en tweede kerstdag. Op oudejaarsdag sluiten de klinieken om 17:00. Nieuwjaarsdag zijn de klinieken gesloten.

Voor spoedgevallen zijn wij uiteraard weer altijd zelf bereikbaar. U kunt dan na afspraak terecht op de grote centrale kliniek in Hellevoetsluis aan de Vliet 1.

Dier Medisch CentrumGewijzigde openingstijden ivm kerst en oud en nieuwjaar

Dier Medisch Centrum Brielle in 2020!

No comments

Vanaf 1 januari zal dierenwinkel Knuffel en Co worden voortgezet door Dier Medisch Centrum. Het assortiment zal dan iets wijzigen en natuurlijk zullen alle producten die u van het Dier Medisch Centrum kent al verkrijgbaar zijn. Mochten er dingen uit het standaard-assortiment verdwijnen dan zullen we u helpen aan alternatieven of deze indien mogelijk alsnog op bestelling kunnen leveren.

In de loop van 2020 zal er achter in de winkel een kliniek gerealiseerd worden. Hier zullen de dierenartsen van Dier Medisch Centrum u van advies en medische zorg voor uw huisdier kunnen voorzien.

Wij hopen met deze stap de dierenwinkel voor Brielle te kunnen behouden en de service van Dier Medisch Centrum ook in Brielle te kunnen aanbieden.

We zien u graag vanaf 1 januari op de Lijnbaan in Brielle!!

Dier Medisch CentrumDier Medisch Centrum Brielle in 2020!

Gewijzigde openingstijden ivm Pinksteren

No comments

In verband met Pinksteren zijn de klinieken van Dier Medisch Centrum op zondag 9 en maandag 10 juni gesloten.

Vanaf dinsdag 11 juni zijn alle locaties weer geopend en zijn we u weer graag van dienst.

Voor spoedgevallen zijn we natuurlijk gewoon bereikbaar. Neemt u dan contact met ons op via de bekende nummers of 0181-337749

Dier Medisch CentrumGewijzigde openingstijden ivm Pinksteren

OPEN DAGEN IN SPIJKENISSE!

No comments

34637d43-368e-4798-a334-e918d0b0d55415 en 16 Maart zijn de open dagen in de kliniek in Spijkenisse!

Om deze dagen te vieren is er een geweldige actie op touw gezet. Maak gebruik van de vouchers voor de interessante kortingen.

Maar liefst 15% korting op het eerste consult in Spijkenisse!

De andere vestigingen mogen meedelen in het feest, want in alle vestigingen wordt 20% korting gegeven op de castratie en sterilisatie! Dat geldt ook voor de laparoscopische manier van steriliseren. Deze operatie kan zowel in Spijkenisse als Hellevoetsluis worden uitgevoerd.

 

Dier Medisch CentrumOPEN DAGEN IN SPIJKENISSE!

Samenwerking met Trimsalon Fantasia

No comments

fantasia

Het Dier Medisch Centrum in Spijkenisse beschikte nog niet over een trimster. Daarom is een samenwerking aangegaan met Trimsalon Fantasia.

In deze salon kunnen honden en katten getrimd worden. Er zijn echter ook katten die het niet toelaten om zonder roesje getrimd te kunnen worden. Deze patiënten kunnen nu door Trimsalon Fantasia worden getrimd in het Dier Medisch Centrum in Spijkenisse. Er wordt dan gebruik gemaakt van de kattenkliniek in het Dier Medisch Centrum. Op deze manier zijn ook de niet zo makkelijke katten prima te trimmen en levert ze dat geen extra stress op. De kattenkliniek is ingericht om zo min mogelijk stress te geven aan katten.

voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met :

Trimsalon Fantasia Kikkerveen 324 3205 XH Spijkenisse 06-39360146 info@trimsalonfantasia.nl

 

Voor patiënten uit de regio Hellevoetsluis adviseren wij contact op te nemen met onze eigen trimster in het Dier Medisch Centrum Hellevoetsluis 0181-337749

Voor patiënten uit de regio Rockanje is het mogelijk om met trimsalon de natuurlijke hond contact op te nemen. Deze is gevestigd naast het Dier Medisch Centrum Rockanje. 06-23086864

 

Het adres van de trimsalon:

 
Trimsalon Fantasia
Kikkerveen 324 
3205 XH Spijkenisse
 
Email: info@trimsalonfantasia.nl
 
Tel: 0639360146
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 
Het kan helaas voorkomen dat wij de telefoon niet op kunnen nemen, omdat wij op dat moment bezig zijn met een behandeling. Graag vraag ik u dan een voicemail bericht achter te laten met uw naam en telefoonnummer en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.
Openingstijden:
Wij werken uitsluitend op afspraak. 

adres van de trimsalon:

 
Trimsalon Fantasia
Kikkerveen 324 
3205 XH Spijkenisse
 
Email: info@trimsalonfantasia.nl
 
Tel: 0639360146
Wij zijn telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 9:00 tot 18:00 
Het kan helaas voorkomen dat wij de telefoon niet op kunnen nemen, omdat wij op dat moment bezig zijn met een behandeling. Graag vraag ik u dan een voicemail bericht achter te laten met uw naam en telefoonnummer en dan bellen wij u zo spoedig mogelijk terug.
Openingstijden:
Wij werken uitsluitend op afspraak. 
Dier Medisch CentrumSamenwerking met Trimsalon Fantasia